Bestuur

Voorzitter
Secretaris
Penningmeester
Technische zaken
Algemeen lid

John van Ginkel
Wilma Koper
Erwin Mulder
Arjen Servaas
Alexander de Vries
Jennifer Neijs


Trainers

Trainers

Erwin Mulder (2de Dan)
Arjen Servaas (1e Kyu)
Jasper Koenders (1e Dan)
Iwan Bax (1e Dan)
Alexander de Vries (1e Dan)

In onze gedachte:
Gilbert Herst (Ere Lid -1e Dan)


John van Ginkel

(voorzitter)

John van Ginkel

Mijn naam is John van Ginkel en binnen de judovereniging KIAI is mijn functie “voorzitter”.
Ik ben geboren in negentieneenenzeventig, getrouwd en samen hebben we twee kinderen. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam voor een bedrijf dat technische inspecties uitvoert binnen de industrie, chemie en petrochemie. Hier ben ik verantwoordelijk voor een groep mensen in de rol van manager industriële inspecties West Nederland. Mijn hobby’s zijn techniek, studeren, judo en uitdagingen aangaan om samen met een groep mensen die dezelfde gedrevenheid en de passie hebben als ikzelf van niets, iets tot een succes te maken.

Deze uitdaging heb ik dan ook gevonden binnen de judovereniging KIAI om met een groep enthousiaste mensen, die zichzelf aan u zullen voorstellen, judovereniging KIAI tot een groot succes te maken.


Wilma Koper

(Secretaris)

Wilma Koper

Mijn naam is Wilma Koper en ik ben de secretaris van KIAI.

Ik ben betrokken bij judo sinds 2007, toen mijn dochter (toen 6 jaar) judoka werd. Destijds was ik alleen passief betrokken, als toeschouwer, maar sinds de oprichting van KIAI ben ik dus actief binnen het bestuur.

Daarnaast heb ik een fulltimebaan en een gezin. Als er nog tijd over is dan ga ik graag op pad met de camper, wandelen in de natuur, musea bezoeken, tuinieren en lezen.

Ik vind judo een geweldige sport om naar te kijken en ik geniet van het plezier dat de judoka’s hebben op de mat en bij de activiteiten die wij om het judo heen organiseren.


Erwin Mulder

(Trainer, Penningmeester, Ledenadministratie)

Erwin Mulder

Ik ben Erwin Mulder, 30 lentes jong en een ras Lelystedeling. Judo maakt een belangrijk deel van mijn leven uit, ik beoefen het inmiddels bijna 24 jaar en sta nog elke week zelf te oefenen op de judomat. In al die jaren heb ik mijn zwarte band (2e Dan) mogen halen en mijn trainerspapieren. Naast trainer van Judovereniging KIAI Lelystad ben ik judoscheidsrechter. In mijn vrije tijd heb ik een baan als boekhouder. Judo is zo enorm leuk omdat het een veelzijdige en dynamische sport is, hiernaast zitten er ontzettend veel facetten in waar iedereen wat mee kan in zijn of haar verdere leven zgn. skills of life. Binnen Judovereniging KIAI Lelystad heb ik de eer om iedereen vanaf 4 jaar te mogen lesgeven en dat is mij een waar genoegen.
Welkom en bedankt voor het vertrouwen!


Arjen Servaas

(Trainer)

Arjen Servaas

Hallo, ik ben Arjen Servaas.

Vader van 2 kinderen, een dochter en een zoon. Beide hebben kinderen dus draag ik ook de ere-titel Opa.

In de vrije tijd probeer ik al 28 jaar de nobele budosport Judo te leren.

Het is een van de meest mooie sporten die er is. Heb vele jaren bij judovereniging Randori in Klaaswaal naast judo ook een bestuursfunctie gehad. Sinds een paar jaar mag ik de kinderen judo proberen te leren. Heerlijk veel plezier, kennis en kunde proberen door te geven is een eer.
Ik hoop dan ook nog vele jaren dit te mogen doen.
Kom gerust naar me toe wanneer je vragen hebt.


Iwan Bax

(Trainer)

Iwan Bax

Ik ben Iwan Bax geboren op 19 augustus 1979 in Alphen aan den Rijn.

Dankzij mijn kinderen ben ik aangestoken met het Judo virus, ik ben op latere leeftijd begonnen met de sport en doe dit met zoveel plezier, dat ik wat ik zelf leer graag over wil brengen naar anderen. Mijn doel is om de zwarte band te halen en zelf ook les te geven, tot die tijd ben ik Dojo assistent op de donderdagavond en ondersteun ik bij de lessen.

In mijn overige vrijetijd doe ik graag stedentrips met mijn vrouw samen en leuke dingen met de kinderen en zo af en toe game ik ook nog.


Jasper Koenders

(Trainer)

Jasper Koenders

Ik ben Jasper Koenders en ben begonnen met judo als kind. Bij meester Gilbert heb ik het geleerd en toen mijn eigen kinderen gingen judoën heeft hij mij verleid om zelf ook weer te beginnen. Ik leer de kinderen van de donderdag samen met meester Arjen judoën en zelf krijg ik natuurlijk ook nog les want plezier staat voorop maar wel lekker sporten natuurlijk.


Alexander de Vries

(Trainer, Bestuurslid)

Alexander de Vries

Mijn naam is Alexander de Vries, ik ben geboren in Changzhou, China. Mijn judo carrière is begonnen in 2012. Toen ik begon met judo was het een sport die ik moest doen, maar uiteindelijk is judo de sport geworden die een enorme passie is geworden voor mij. Op 21 december, 2019 heb ik mijn 1e dan behaald met mijn maatje Aurora Koeckhoven. Judo is mijn passie en daarom geef ik les,  onderhoud ik de website en zit ik in het bestuur.


Jennifer Neijs

(Bestuurslid)

Logo KIAI

Het verhaal komt zo spoedig mogelijk.


In Memoriam Gilbert Herst

(Trainer, Erelid)

Gilbert Herst

11 oktober 1954 – 19 juni 2018

Ik ben Gilbert Herst, 62 jaar en geef al 36 jaar judo les in Lelystad. Ben nu samen met 3 Judo maatjes een eigen vereniging begonnen wat mij veel energie en plezier geeft. Judo is voor mij een deel van mijn leven en hoop dit nog lang te kunnen doen, samen met m’n leerlingen en met ons team.

Hartelijke groetjes en hopelijk tot ziens,
Gilbert Herst

Gilbert Herst is per 11 april 2018 benoemd
als ERELID van Judovereniging KIAI Lelystad.