Feestelijke open dag KIAI 8 april 2017

Op zaterdag 8 april 2017 was de open dag, waarmee officieel onze dojo werd geopend.

Wethouder John van den Heuvel gaf het startsein voor de judodemonstratie van onze trainers Rein Beer en Erwin Mulder. Als dank voor zijn komst kreeg hij een mooie bos bloemen en een echte KIAI-medaille uit handen van onze voorzitter John van Ginkel.

Daarna was er in en rond de dojo een circuit van uiteenlopende spelletjes, waaraan alle kinderen – onze leden en hun vrienden en vriendinnen – vol enthousiasme deelnamen. Ook de ouders/verzorgers, opa’s, oma’s en overige toeschouwers hebben met veel plezier toegekeken. Het mooie weer heeft daar zeker aan bijgedragen, net als de pompoencake van de familie De Vries, het verse fruit dat was gesponsord door Deluxe Groente en Fruit (Agorahof 21), de overige catering gesponsord door Ellen Servais, de aanwezigheid van de leverancier van onze KIAI-kleding, de bloemen die waren gesponsord door kapsalon HairArt in Lelystad en de fantastische inzet van al onze vrijwilligers in de voorbereiding en op de dag zelf, waarvoor onze hartelijke dank.

De organisatie van deze dag was in handen van Nieck Beer als examenopdracht voor zijn opleiding Sport & Bewegen aan Landstede in Harderwijk. Wat KIAI en alle aanwezigen op deze dag betreft is hij met glans geslaagd voor zijn opdracht.

Nieuwslink: https://www.flevopost.nl/sport/actueel/489545/judovereniging-kiai-opent-dojo.html
https://www.lelystad.nl/4/Lelystad/Nieuws-2017/April/Dojo-judovereniging-KIAI-Lelystad-officieel-geopend.html

of

U kunt de foto’s bekijken in de foto galerij.